Onze trainingen & cursussen

Bekijk hier ons aanbod en kies de training of cursus die bij u past

e-learning (€)

Maagverkleining en de invloed van medicatie

Meer inzicht in de gevolgen van obesitas, de impact van een maagverkleining voor de patiënt en het advies op het gebied van medicatie.

Meer informatie

0% Afgerond
0/31 Stappen

0,-

Introductie training klaarmaken en toedienen parenteralia

Bij parenterale geneesmiddelen worden de meeste meditatiefouten gemaakt. Bijna de helft van de geregistreerde fouten worden gemaakt tijdens het toedienen van parenteralia.

Bekijk meer

0% Afgerond
0/3 Stappen

Gratis

Introductie GDS training openbare apotheek

Het baxter proces is een foutgevoelig proces. Tevens zijn de clienten met een baxter een kwetsbare groep mensen. Dat maakt het extra belangrijk om geen fouten te maken.

Bekijk meer

0% Afgerond
0/3 Stappen

Gratis

Afsluiting GDS training openbare apotheek

Tijdens de fysieke training hebben we onder andere gezien welke vragen je stelt voordat je start met een GDS bij een nieuwe patiënt. Slikklachten behoort tot één van de vragen. Na het doorlopen van deze module, ontvang je een certificaat en worden je KABIZ punten bijgeschreven.

Bekijk meer

0% Afgerond
0/5 Stappen

Gratis

Introductie Receptverwerking training openbare apotheek

Het receptverwerkingsproces is een risicovol proces. Dat maakt het belangrijk om je bewust te worden van waar de grootste risico's in dit proces zitten.

Bekijk meer

0% Afgerond
0/3 Stappen

Gratis

Introductie FPZ training openbare apotheek

Veel patiënten ervaren problemen bij het gebruik van hun medicijnen. Dat maakt het belangrijk om je bewust te worden van waar de grootste problemen zitten, hoe je deze problemen kunt achterhalen en hoe je de patiënt het beste kan helpen.

Bekijk meer

0% Afgerond
0/4 Stappen


Doe mee met onze eerdere deelnemers!

Graag laten we u het nut en de noodzaak zien rondom medicatieprocessen. Onze trainingen zijn geaccrediteerd en u ontvangt een certificaat na elke training.