Onze online trainingen

Bekijk hier ons aanbod en kies de training die bij jouw past

e-learning (€)

Maagverkleining en de invloed van medicatie

Krijg meer inzicht in de gevolgen van obesitas, de impact van een maagverkleining voor de patiënt en het advies op het gebied van medicatie. Deze e-learning is geaccrediteerd met 3 KABIZ punten voor apothekersassistenten en farmaceutisch consulenten.

Meer informatie

0% Afgerond
0/30 Steps

Online training (kortingscode)

Consultvoering openbare apotheek

Veel patiënten ervaren problemen bij het gebruik van hun medicijnen. Hoe kun je deze problemen achterhalen? Hoe kun je de patiënt het beste kan helpen? Welke vragen stel? In deze training leer je het voeren van een goed consult. Dit online gedeelte is ter voorbereiding op het praktijkgedeelte.

Meer informatie

0% Afgerond
0/16 Steps

e-learning (€)

Slikproblemen en medicatie: verpleegkundigen en verzorgenden

Bij een grote groep ouderen komen slikklachten voor. Hoe herken je slikklachten? Wat zijn de oorzaken? Welke gevolgen kunnen slikklachten hebben? En hoe kun je veilig medicatie toedienen? Deze training heeft als doel jou meer inzicht te geven in de gevolgen van slikklachten, het herkennen van slikproblemen en adviezen bij het fijnmalen van medicatie.

Meer informatie

0% Afgerond
0/22 Steps

e-learning (€)

Slikproblemen en medicatie: apothekersassistenten

Bij een grote groep ouderen komen slikproblemen voor. Hoe herken je slikproblemen? Wat zijn de oorzaken? Welke gevolgen kunnen slikproblemen hebben? En hoe kun je de verpleging adviseren om zo veilig mogelijk medicatie toe te dienen? Deze training heeft als doel jou meer inzicht te geven in de gevolgen van slikproblemen, hoe geneesmiddelen werken en adviezen bij het fijnmalen van medicatie voor de verpleging.

Meer informatie

0% Afgerond
0/23 Steps

Online training (kortingscode)

Medicatieoverdracht

Overdracht van medicatiegegevens is een enorm belangrijk proces. Bij de overdracht van medicatiegegevens is een groot netwerk van zorgverleners betrokken. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden? Hoe zorg je voor goede medicatieoverdracht? In deze training leer je wat medicatieoverdracht voor jou betekent. Dit online gedeelte is ter voorbereiding op het praktijkgedeelte.

Meer informatie

0% Afgerond
0/12 Steps

Online training (kortingscode)

Klaarmaken en toedienen van parenteralia

Bij parenterale geneesmiddelen worden de meeste meditatiefouten gemaakt. Bijna de helft van de geregistreerde fouten worden gemaakt tijdens het toedienen van parenteralia.

Meer informatie

0% Afgerond
0/15 Steps

Online training (kortingscode)

Kernwaarden

Kernwaarden zijn waarden die jij het meest belangrijk vindt in het leven. Waar jij voor staat. Heb jij je kernwaarden helder? In deze training ga je op zoek naar jouw kernwaarden en die van het team. Het doel is om zowel persoonlijke kernwaarden als de kernwaarden van het team helder te krijgen.

Lees meer over kernwaarden

0% Afgerond
0/9 Steps

Online training (kortingscode)

Veiligheid en Vertrouwen

Vertrouwen draagt bij aan je werkplezier en motivatie van jou en je team. Vertrouwen is de basis voor goed functioneren, samenwerken en goed resultaat. Het bevordert open communicatie, gezonde (werk)relaties en geven/ontvangen van feedback. Vertrouwen is dus de sleutel. Maar vertrouwen is een emotie, een gevoel. Dat maakt het lastig.

Lees meer over veiligheid en vertrouwen

0% Afgerond
0/7 Steps


Doe mee met onze eerdere deelnemers!

Graag laten we je het nut en de noodzaak zien rondom medicatieprocessen en persoonlijke ontwikkeling.
Onze trainingen zijn geaccrediteerd!