Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€250
Begin hier

Jouw skills maximaal inzetten!

Persoonlijke leiderschap voor farmakundigen, farmaceutisch consulenten en teamleiders.

jouw skills maximaal inzetten

Beschrijving

Als farmaceutisch consulent, farmakundige of teamleider vorm je een mooie brug tussen de apotheker en het apotheekteam. Je neemt de apotheker veel werk uit handen door je brede palet aan skills. En daar zit ook meteen de uitdaging. Hoe stel je prioriteiten als je zoveel taken hebt? Hoe weten je collega’s waarvoor ze bij jou terecht kunnen? En hoe zorg je ervoor dat je niet verzandt in assistentenwerk omdat je door ziekteverzuim of verstek van assistenten steeds moet bijspringen? We schreven een blog over de toegevoegde waarde van farmaceutisch consulenten en farmakundigen.

Deze masterclass is voor farmaceutisch consulenten, farmakundigen of teamleiders die willen werken aan professionele & persoonlijke ontwikkeling.

Na deze training:

  • Heb je handvatten om met jouw persoonlijke en professionele uitdagingen om te gaan.
  • Heb je inzicht in je drijfveren, patronen en onderstromen die jouw communicatiestijl beïnvloeden.
  • Heb je handvatten om je werkzaamheden efficiënter uit te oefenen.
  • Heb je kennis van de diverse leiderschapsstijlen en de voorwaarden voor een sterk team.

Voordat je naar de fysieke dag van deze training komt bereid je thuis de theorie met bijbehorende opdrachten voor hier in deze online leeromgeving. Het is belangrijk dat je deze voorbereiding doet voordat je naar het fysieke gedeelte komt. Deze voorbereiding kost je 1 – 1,5 uur.

Tijdens de module maak je opdrachten op het opdrachtenformulier. Dit opdrachtenformulier vind je in de paragrafen met daarbij de uitleg. Neem het ingevulde opdrachtenblad mee naar het praktijkgedeelte. De opdrachten die als bonus materiaal aangeboden worden zijn niet verplicht. Je kunt hieronder starten met de module. Klik hiervoor op het eerste hoofdstuk ‘Communicatie’.

Veel plezier en succes!

 

Wie is KennisConnect?

Benieuwd wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden binnen KennisConnect? Kijk dan dit filmpje!

Naast het verbinden met de patiënt vinden wij het voor jou als leidinggevende heel belangrijk dat je kan verbinden met je team en met jezelf. Alleen dan kun jij kracht en kleur geven aan jouw manier van leiding geven. Iets wat wij alle leidinggevenden gunnen!