Kernwaarden

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€250
Begin hier

Het belang van kernwaarden

Kernwaarden zijn waarden die jij het meest belangrijk vindt in het leven. Waar jij voor staat. Iedereen heeft kernwaarden, alleen niet iedereen heeft ze helder. Het helder hebben van je kernwaarden geeft je focus en helpt je bij het maken van keuzes, het stellen van doelen en het oplossen van problemen. Als je werkomgeving niet aansluit bij jouw kernwaarden geeft dat een ontevreden gevoel en kun je je stuurloos voelen, wat stress kan opleveren. Het helder voor ogen hebben van jouw kernwaarden helpt je bij het bepalen van jouw visie en die van jouw team zodat je gericht en vol zelfvertrouwen je doelstellingen kunt bepalen én halen. In deze training ga je op zoek naar jouw kernwaarden en die van het team. Het doel is om zowel persoonlijke kernwaarden als de kernwaarden van het team helder te krijgen.

Belangrijk: volg eerst de module (filmpjes) en maak tijdens deze module de opdrachten op het opdrachten formulier. Deze kun je downloaden door te klikken op de knop hieronder. Neem het ingevulde opdrachtenblad mee naar het praktijkgedeelte.

Na het downloaden van het opdrachten formulier kun je hieronder starten met de module. Klik hiervoor op het eerste hoofdstuk ‘even voorstellen’.

Veel plezier en succes!