Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€250
Begin hier

Veranderingen kunnen stress en weerstand opleveren, zowel bij jezelf als binnen het team. Vaak is er een groot verlangen naar hoe het was vóór de verandering. Dat was namelijk een vertrouwde comfortzone waar vanuit je de risico’s goed kon overzien. Het is vaak lastig om veranderingen te accepteren, zeker als het gaat om iets wat we niet willen of niet zelf voor kiezen. Veranderingen doorbreken de behoefte aan duidelijkheid binnen een team en maken een inbreuk op de behoefte aan zekerheid.
Hoe ga je om met verandering en de weerstand ertegen? Wanneer de weerstand verdwijnt, zie je pas de kansen en mogelijkheden die veranderingen met zich mee brengen. In deze training ga je op zoek naar jouw reactie op veranderingen en die van het team.

Het doel is om de zelfkennis van deelnemers te vergroten voor wat betreft hun reactie op veranderingen en die van het team.

Tijdens de module maak je opdrachten op het opdrachten formulier. Deze kun je downloaden door te klikken op de knop hieronder. Neem het ingevulde opdrachtenblad mee naar het praktijkgedeelte.

Na het downloaden van het opdrachten formulier kun je hieronder starten met de module. Klik hiervoor op het eerste hoofdstuk ‘Introductie’.

Veel plezier en succes!