Talenten en drijfveren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€250
Begin hier

Iedereen heeft kernkwaliteiten. Kernkwaliteiten zijn kwaliteiten die tot de kern van een persoon behoren. Hoe duidelijker we een beeld van onze kernkwaliteiten hebben, des te bewuster we die kunnen inzetten op het werk en in privé-situaties. Ken jij je eigen kernkwaliteiten? Weet je je eigen kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën te benoemen en te benutten? In deze training ga je op zoek naar jouw kernkwaliteiten. Het laten doorstralen van jouw kernkwaliteiten in je werkzaamheden maakt je namelijk effectief, authentiek en geloofwaardig.

Het doel is om de zelfkennis van de deelnemers te vergroten voor wat betreft hun sterktes en ontwikkelpunten. Inzicht in hun valkuilen en allergieën en hoe daarmee om te gaan.

Tijdens de module maak je opdrachten op het opdrachten formulier. Deze kun je downloaden door te klikken op de knop hieronder. Neem het ingevulde opdrachtenblad mee naar het praktijkgedeelte.

Na het downloaden van het opdrachten formulier kun je hieronder starten met de module. Klik hiervoor op het eerste hoofdstuk ‘Introductie’.

Veel plezier en succes!