Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€250
Begin hier

Waarom zijn veiligheid en vertrouwen zo belangrijk?

Vertrouwen draagt bij aan je werkplezier en motivatie van jou en je team. Vertrouwen is de basis voor goed functioneren, samenwerken en goed resultaat. Het bevordert open communicatie, gezonde (werk)relaties en geven/ontvangen van feedback. Vertrouwen is dus de sleutel. Maar vertrouwen is een emotie, een gevoel. Dat maakt het lastig. Je kunt je team niet zomaar de instructie ‘heb vertrouwen’ geven en verwachten dat het dan wel goed zit. Als jij je  onveilig en ondergewaardeerd voelt, gaat energie verloren aan het optrekken van muren.
Als jij je gedragen, veilig en gewaardeerd voelt, gaat de energie naar het werk. De natuurlijke reactie is dan vertrouwen en samenwerking.

Het doel is om je inzicht te geven in de effecten van vertrouwen binnen je team en het omgaan met conflicten.

Tijdens de module maak je opdrachten op het opdrachten formulier. Deze kun je downloaden door te klikken op de knop hieronder. Neem het ingevulde opdrachtenblad mee naar het praktijkgedeelte.

Na het downloaden van het opdrachten formulier kun je hieronder starten met de module. Klik hiervoor op het eerste hoofdstuk ‘Introductie’.

Veel plezier en succes!